ΣΤΑΛΟΣ - ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ο Σταλός βρίσκετε μόλις 7,5 χλμ από το εξαιρετικής ομορφιάς Ενετικό λιμάνι των Χανίων, απέναντι από το νησάκι των Αγ. Θεοδώρων (Θοδωρού) και μόλις λίγη ώρα μακριά από φημισμένες παραλίες όπως ο Μπάλος και το Ελαφονήσι.

Πρόκειται για ένα χωριό χτισμένο σε δυο τμήματα, στο Ορεινό και στο παραθαλάσσιο τμήμα του χωριού, τον Πάνω και τον Κάτω Σταλό.

Στη συγκεκριμένη περιοχή μπορείτε να απολαύσετε την αμμώδη παραλία και τα καθαρά νερά της θάλασσας, αλλά και τις ομορφιές της κρητικής φύσης, καθώς το ορεινό τμήμα του χωριού είναι χτισμένο σε κατάφυτους από ελαιόδεντρα λόφους.

Εδώ, θα βρείτε πολλές οικογενειακές κυρίως ξενοδοχειακές επιχειρήσεις οι οποίες μπορούν να σας προσφέρουν ασφαλής και άνετη διαμονή, ενώ στις ταβέρνες τις περιοχής μας μπορείτε να γευτείτε την φημισμένη κρητική κουζίνα και να περάσετε ευχάριστες διακοπές για εσάς και την οικογένεια σας.

Κυρίως όμως θα έχετε την ευκαιρία να απολύσετε την κρητική φιλοξενία, καθώς θα βρείτε ανθρώπους που έχουν την διάθεση να σας φιλοξενήσουν και να σας κάνουν να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας…

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΛΟ

Προτεινόμενες Δραστηριότητες και Εκδρομές

Λόγοι να Επισκεφτείτε το Σταλό στην Κρήτη