Πεζοπορία / Ποδηλατόδρομος

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ Ή ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑΛΟ

Ο Σταλός είναι ένας όμορφος προορισμός, στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε το ελληνικό καλοκαίρι τον ήλιο και τη θάλασσα.
θέλαμε όμως να σας προτρέψουμε να κάνετε έναν περίπατο μέσα από τα ελαιόδεντρα της περιοχής μας για να απολαύσετε την κρητική φύση και την όμορφη θέα.

Υπάρχουν κατάλληλες διαδρομές για πεζοπορία ή με το ποδήλατο σας, μέσα από τις καλλιέργειες με ελαιόδεντρα της περιοχής που ενώνουν το κάτω με το πάνω μέρος του χωριού. Πρόκειται για ασφαλείς διαδρομές που θα σας οδηγήσουν στον πάνω Σταλό, στο πιο ορεινό τμήμα του χωριού μας. Θα έχετε έτσι την ευκαιρία να δείτε από κοντά τα φυτά και τα λουλούδια της κρητικής φύσης, να απολαύσετε τη θέα αλλά και την ηρεμία της περιοχής.

Οι εικόνες, η ησυχία και οι μυρωδιές της κρητικής φύσης θα σας προσφέρουν μια αυθεντική εικόνα για τη ζωή της περιοχής, διαφορετική από την τουριστική τής όψη…

Αξίζει να κάνετε μια στάση στην πλατεία του χωριού να πιείτε έναν ελληνικό καφέ στα καφενεία της περιοχής μαζί με τους ντόπιους ή να δειπνήσετε στις παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού.
Μια όμορφη αυθεντική εμπειρία της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής που αξίζει να προσφέρετε στον εαυτό σας.

Αφιερώστε ένα απόγευμα σας για μια πολύ όμορφη εμπειρία.