Τι να Κάνετε

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΛΟ

Ο Σταλός είναι ένα τουριστικό θέρετρο στη  δυτική Κρήτη.

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλων των ειδών τα ξενοδοχεία και καταλύματα  για μια ευχάριστη και ασφαλής διαμονή.  Υπάρχουν διαθέσιμα από μεγάλα πολυτελή ξενοδοχεία μέχρι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις αλλά και πολυτελής ιδιωτικές  βίλες με πισίνα και υπέροχη θέα.

Επίσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία εστιατορίων  με διαφορετικά μενού και εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής.

Η φιλοξενία των εργαζομένων σε αυτές τις επιχειρήσεις είναι ο λόγος που κάνει πολλούς από τους πελάτες μας να είναι επαναλαμβανόμενοι  επισκέπτες στην περιοχή,  εδώ και πάρα πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που μας  τιμά ιδιαιτέρως.

Σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις της περιοχή μας είναι καταχωρημένες στο TripAdvisor  δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα να έχετε μια πρώτη εικόνα για το επίπεδο των παροχών που μπορείτε να βρείτε εδώ

Η παραλία μας είναι αμμώδης και τα νερά είναι ρηχά και κατάλληλα ακόμα και  για μικρά παιδιά είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες για να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία σας με ασφάλεια. Υπάρχει ναυαγοσώστης καθ’ όλη την διάρκεια της τουριστικής σεζόν  σε καθημερινή βάση για την ασφάλεια των λουόμενων.

Στα beach bar και στις καφετέριες αλλά και στα μπαρ τις περιοχής μπορείτε να απολύσετε ένα ποτό ή ένα σνακ.

Ενώ υπάρχει και χώρος ψυχαγωγίας  με διαφορετικές δραστηριότητες για να μπορεί να διασκεδάσει ευχάριστα μια ολόκληρη οικογένεια.

Υπάρχουν παντοπωλεία  στα οποία μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε για τις καθημερινές σας ανάγκες καθώς και καταστήματα  για να αγοράσετε αναμνηστικά δώρα και χειροποίητες ελληνικές χειροτεχνίες .

Υπάρχει επίσης φαρμακείο το οποίο είναι ανοιχτό καθημερινά  και μπορεί να σας προσφέρει ότι χρειάζεστε  σε πρώτες βοήθειες , ενώ το νοσοκομείο είναι μόλις 15χλμ μακριά.

Για τις μετακινήσεις σας προς και από την πόλη των Χανίων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο το οποίο εξυπηρετεί με συχνά δρομολόγια καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Επίσης το ταξί είναι μια πολύ εύκολη και οικονομική λύση για της μετακινήσεις . Υπάρχει τοπικό ταξί το οποίο είναι στην διάθεσή σας όλη την ημέρα και την νύχτα.

Ενώ τέλος για τις μακρινές σας διαδρομές μπορείτε να επιλέξετε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο.  Στην περιοχή θα βρείτε πολλές διαφορετικές αξιόπιστες εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων- μηχανών αλλά και ποδηλάτων  με πολύ καλές τιμές με καλό σέρβις .